Koncernen

I vår koncern ingår Spångsholm Prefab AB och Tallboda Måleri AB.

Spångsholm Prefab AB är en husfabrik med tillverkning av väggblock och bjälklag till allt från den lilla friggeboden till det stora radhusområdet. Tack vare stor flexibilitet kan vi även prefabricera diverse byggkomponenter i trä som exempelvis färdiga tralldäck, balkonger eller det ni önskar.

Fabriken finns i Spångsholm mellan Mjölby och Mantorp på Sya-Brukets Industrihotell och sysselsätter i dagsläget 4 st heltids-anställda + 1 produktionsledare på halvtid.

Vi har tillverkat hus sedan 2009 som en del av Utsiktsbyggarna AB. I februari 2017 gjordes en omorganisation av företaget som numera en renodlad husfabrik/träindustri.

Vi vänder oss i första hand till byggföretag i Östergötland och tillverkar träkomponenter i alla former efter önskemål och levererar till hela Sverige. Husen kan levereras komplett inklusive fönster, dörrar och tak eller enbart stomme, allt efter överenskommelse.

Förfrågan och kontakt:

Mattias Liljedahl
Telefon – 013-495 69 03
E-post – mattias[at]spangsholmprefab.se

Tallboda Måleri AB består av 4 st erfarna målare. Vi är baserade i Östergötland med stark lokal förankring i Linköpings Kommun och har över 25 års erfarenhet i branschen.

Tallboda Måleri AB har lång erfarenhet av att arbeta på löpande uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, privatpersoner samt andra organisationer.

Vi bygger vår relation utifrån ett personligt förtroende och utformar tillsammans med Er effektiva måleriarbeten, vare sig det rör sig om enskilda uppdrag eller uppdrag på löpande renoveringar, underhåll etc.

Vi arbetar med Alcros kvalitetsfärg och målningssystem och har ett tätt samarbete med Colorama i Linköping. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Förfrågan och kontakt:

Marcus Johansson
Telefon – 070- 849 09 71
E-post – marcus[at]tallbodamaleri.se