Vi har många nöjda kunder

Läs mer från några av våra referenser


Villor


Familjen Hermansson, Mjölby Familjen Hermansson flyttar in i sitt nya Östgötahus på sluttningen mot Svartån i november 2012.

Familjen Sköldestig, Mjölby Andra Ösgötahuset tillföll familjen Sköldestig. Pionjärer på nya villaområdet Sörby i Mjölby.

Familjen Aldén, Linghem Ett av de mest påskostade kedjan av projekt som utförts av Östgötahus.

Familjen Villegas, Linköping Villa Villegas var det första Östgötahuset efter visningshuset på Lantbruksgatan 6 i samma område.Fönsterobjekt


BRF Barken 45, Uppsala 65 lägenheter och 378 fönster På uppdrag av Enomic fick vi förtroendet, att byta föreningens alla fönster, balkongdörrar och källarfönster till underhållsfria PVC-fönster.

Brf Barken, Uppsala

På uppdrag av Enomic fick vi förtroendet, att byta föreningens alla fönster, balkongdörrar och källarfönster till underhållsfria PVC-fönster. Kunden hade krav på att behålla samma utseende på fasaden med enbart ändringar av balkongdörrar. Besiktningsman och styrelse var mer än nöjda med utfallet av entreprenaden. Förening och styrelse har redan (innan slutbesiktning) ställt upp som referenskund för kommande projekt i närheten.

BRF HSB Abbedissan, Mjölby 247 lägenheter och 1700 fönster. HSB Abbedissan har adresserna Svartåliden 4-8, Industrigatan 11-13 samt Axel Träffs Gata 3-7 i Mjölby.

HSB Abbedissan i Mjölby har fått nya fönster

Glasklart för populär 50-åring! – De gamla fönstren hade hängt med länge, en del sedan husen byggdes, och var både svåröppnade och läckte ut mycket värme, berättar ordförande Ingvar Enocsson, och fortsätter: – Vi hade haft med Utsiktsbyggarna att göra förut och vi visste att de var en pålitlig entreprenör. Byggperioden sträckte sig över nio månader, men för varje enskild lägenhet var själva bytet över på bara 1-2 dagar. Bostadsrättsföreningen är populär och välskött med närhet till både centrum och natur. Här finns fyra höghus och två låghus. De flesta lägenheter har inglasade balkonger. Överallt sitter nu Energi- och P-märkta PVC-fönster. En del av fönstren har extra ljudisolering.

BRF Lida Kullar, Norrköping 170 lägenheter och 1180 fönster vid Stiftelsen Hantverkets bostadsrättsförening på Lida Kullar i Norrköping.En förening för seniorboende.

Brf Lejonet i Huddinge

HSB:s förvaltare och föreningens styrelse valde Enomics energi- och P-märkta fönster tack vare tidigare erfarenhet, och den seriositet Enomic speglar i sina totalentreprenader. Utöver de fönster, fönsterdörrar och källarfönster som skulle bytas, fick vi förtroende att byta eternitskivor på balkonger och monterar in nya skyltfönster samt en aluminium entrédörr på Elbutiken (Södra Gavel). Med en väldigt bra tidsplanering och leveranssäkerhet, uppnådde Enomic kundens krav med ett väldigt lyckad resultat!


Lantbruksbyggnader


Torkanläggningar med kvalitet Vi har utfört grundarbete till ett flertal torkanläggningar på östgötaslätten kring Mjölby och Linköping

Hans & Jeanette Blackert föder upp grisar på Vistena Askegård utanför Skänninge.

De odlar själva en stor del av det foder som går åt till grisarna. Sommaren 2010 byggde Utsiktsbyggarna en torksilo på 14000 m3 samt en tippgrop. Samtidigt renoverades en loge som tagit stryk av vintern innan.
Hans och Jeanette Blackert försöker att vara självförsörjande med foder till grisarna, men får även köpa in en del. I den nya torksilon kan de samla alla grödor så att de får ett färdigtorkat blandfoder.


KRAV-certifierad äggproduktion Kent Jonsson Strömsnäs egendom KRAV-certfierad äggproduktion utanför Mjölby

KRAV-certifierad äggproduktion, Strömsnäs Egendom

Vintern 09-10 byggdes 1500 m2 hönshus med plats för 12000 värphöns med integrerat packeri, personal- och kontorsutrymmen