Hoppa till innehåll

Jobba hos oss


Är du intresserad av att jobba hos oss? Just nu söker vi nya medarbetare till följande tjänster:

 


Projektledare

ARBETSBESKRIVNING

Som projektledare hos oss deltar du i arbetet med att driva både små och stora bygg- och exploateringsprojekt på övergripande nivå. Du är med i alla skeden i byggprocessen från första skissen fram till byggnation och överlämnande till kunden. Du får ansvar för nyproduktion av främst bostäder, men kommersiella byggnader förekommer.  

I rollen som projektledare ingår att: 

  • Självständigt driva och ansvara för nyproduktionsprojekt
  • Ta fram bygg- och projektkalkyler och ekonomiska prognoser
  • Upprätta förfrågningsunderlag och byggtekniska beskrivningar
  • Skriva kontrakt med entreprenörer och konsulter
  • Projekten når gemensamt uppställda mål avseende tid och ekonomi
  • Svara för tidsplanering och samordningen mellan deltagande parter.

Projekten har stor variation på omfattning och komplexitet. I det dagliga arbetet leder du det interna projektteamet och har också ett nära samarbete med både konsulter, entreprenörer, kunder och myndigheter. I tjänsten förekommer även externa uppdrag som byggledare till annan beställare eller byggherre. 

PROFIL  

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och engagerat och som trivs med att driva eget och även andras arbete framåt för att uppnå önskat resultat. Du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt med många olika parter både inom och utanför den egna organisationen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. 

KVALIFIKATIONER  

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du ha en utbildning inom bygg- och anläggning, gärna på högskolenivå eller annan motsvarande utbildningsnivå. Ditt byggtekniska kunnande är en viktig förutsättning för tjänsten. Du bör också ha kännedom om Plan- och bygglagen och kunskaper i entreprenadjuridik.  

Vi värdesätter om du redan har upparbetade erfarenheter från en liknande tjänst som denna. Vi inriktar oss främst mot träbyggnadsteknik varför din erfarenhet från trähus är värdefullt. Har du praktisk erfarenhet av bygg samt erfarenhet av byggnation av småhus är detta meriterande. 

ANSÖKAN

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på tel 0702-99 69 77 eller via e-post: erik.svahn@winlunds.se.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till följande e-postadress:  foretaget@utsiktsbyggarna.se 
Glöm ej att märka din ansökan med ”PROJEKTLEDARE”.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 


Platschef

ARBETSBESKRIVNING

Som platschef hos oss får du en utvecklande och varierande roll med ansvar för att leda den dagliga produktionen på byggplatsen mot uppsatta mål.

Du planerar arbetena på kort och lång sikt och ansvara för att resurser och material finns på plats i rätt tid. Du gör vissa inköp och kontrollerar och attesterar fakturor från leverantörer. Du är en kunskapsresurs som dina kollegor i arbetslaget och även andra entreprenörer och projektmedlemmar vänder sig till.

Som platschef ser du till att information når ut till underställd personal och de underentreprenörer som anlitas. I arbetet ingår att handleda och utveckla underställd personal samt att matcha arbetsuppgift med rätt kompetens.

Platschefen ansvarar för arbetsmiljön genom regelbundna skyddsronder samt att företagets interna rutiner och policys efterlevs. I rollen som platschef ingår att vara inläst på ritningar och att väl känna till byggtekniska lösningar och arbetsmoment. 

En viktig del av arbetet är att bevaka att resultatet i form av rätt kvalitet och utförande är uppnått enligt kundens förväntningar. 

PROFIL

Om du är drivande, resultatorienterad och noggrann är detta rätt tjänst för dig. Du skall ha förmåga att se verksamheten i resultat och mål samt kunna lyfta blicken och skapa struktur på byggplatsen. Du gillar att jobba med människor och ditt ledarskap skapar en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. 

KVALIFIKATIONER 

För att lyckas i rollen som platschef skall du ha erfarenhet från en ledande befattning inom byggbranschen sedan tidigare. Erforderlig erfarenhet för tjänsten kan komma från en tidigare roll som lagbas, arbetsledare eller produktionschef alternativt annan motsvarande bakgrund. Du har för tjänsten en relevant byggteknisk utbildning.

Att du har ett byggtekniskt kunnande är en viktig förutsättning. Du bör även ha god kännedom om svensk byggstandard och gärna känna till etablerade branschregler såsom AMA och Säker Vatten. Ritningsläsning känns naturligt för dig. Du är van vid att hantera digitala hjälpmedel exempelvis dator och app i mobiltelefon.

Har du erfarenhet av arbete som BAS-U är det meriterande. Vi inriktar oss mot träbyggnadsteknik varför din erfarenhet från trähus är värdefullt. Har du praktisk erfarenhet av bygg samt erfarenhet av byggnation av småhus är detta meriterande.  

ANSÖKAN

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Erik Svahn på tel 0702-99 69 77 eller via e-post: erik.svahn@winlunds.se.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till följande e-postadress:  foretaget@utsiktsbyggarna.se 
Glöm ej att märka din ansökan med ”PLATSCHEF”.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
Om oss

Vi som jobbar på Utsiktsbyggarna är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt. Vi vet att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför viktigt för oss att alla medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade.

Utsiktsbyggarna har av Dagens Industri blivit utsett Gasell-företag två år i rad. 
Vi är ett bolag med stora möjligheter. Kom och väx tillsammans med oss! 

Läs mer om oss här >>>